Background

Yritys

Yritys

Entisöintipläkkärit Oy

Olemme erikoistuneet entisöintiin ja työkohteemme ovat usein myös arvokiinteistöt. Valmistamme ikkunavesipeltejä sinkitystä taipural/pät ponnistetusta teräsohutlevystä. Myös kuparista ja alumiinistä.

Highest credit rating / Korkein luottoluokitus This company has the lowest Credit Risk in the Dun & Bradstreet Credit Risk Classification / Tällä yrityksellä on alhaisin luottoriski Dun & Bradstreet -luottoriskiluokituksessa

Yrityksestä

Vuodesta 2008 pääkaupunkiseudulla toimiva peltisepänliike. Meiltä erikoispeltisepäntyöt, konesaumapeltikatot, profiloidut peltikatot, myös metallikaiteet ja metalliaidat kuumasinkittynä tai ruostumattomasta teräksestä.
Entisöintipläkkärit Oy on keskittynyt pääsääntöisesti erikoismittaisten julkisivupeltien ja sadevesijärjestelmien tuottamiseen. Erilaiset ikkuna- ja kerrosvesipellit, myös pyöreät ja kaarevat. Pyöreät ja kantikkaat syöksyputket, suppilot, mutkasarjat ja syöksyjen kannakkeet. Myös ulosheittäjät lankoitettuna tai tuubiputket/iskunkestävät syöksyjen alaosat.

Alipainetuulettimet ja tarvittaessaan myös kattokartiot. Tuotteet toimitettuna ja tarvittaessaan myös mitoitus ja malliasennus.

Onko kysyttävää ?

älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.