Background

Tietosuoja

Tietosuoja

1. Rekisterinpitäjä

Entisöintipläkkärit Oy
PL 1168, Helsinki
Puh: 050 555 1039
Sähköposti: myynti ( ät ) julkisivuduunarit.fi


2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Marko Raudkett
PL 1168, Helsinki
Puh: 050 555 1039
Sähköposti: myynti ( ät ) julkisivuduunarit.fi

3. Rekisterin nimi

Entisöintipläkkärit Oy:n asiakas ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia henkilö- ja yhteystietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Säilytämme rekisterissä myös tiedot antamastasi palautteesta, viestien vaihdoista ja muista yhteydenotoista asiakaspalvelumme kanssa sekä tiedot markkinointisuostumuksista ja -kielloista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään verkosivuilta yhteydenottolomakkeiden täytön yhteydessä. Lisäksi henkilötietoja voidaan kerätä yrityksen muista käytössä olevista tietojärjestelmistä sekä rekisterinpitäjän toimintoihin liittyvistä sosiaalisista medioista, mikäli henkilö on antanut erikseen kirjallisesti suostumuksen tietojen käytölle Entisöintipläkkärit Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterissä tai hyödyntämisestä markkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan täydentää myös muista yrityksen hallinnoimista, keräämistä tai ostamista henkilötietoja käsittelevistä palveluista. Keräämme käyttäjistä verkkosivujen sisällön käytön perusteella tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Näitä tietoja ei yhdistetä Entisöintipläkkärit Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterin kanssa. (ks. kohta Tietoa evästeistä verkkosivuilla).

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista. Henkilötietoja voidaan lisäksi luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa tuomioistuimelle, poliisille tai ulosottoviranomaiselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.

9. Rekisterin suojauksen perusteet

Rekisterissä olevat henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Tietojen siirto lomakkeiden avulla on sähköisesti suojattu. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja niiden käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät ja yhteistyökumppanit, joilla on työnsä puolesta oikeus käsitellä tietoja.

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakas- ja markkinointirekisterissä olevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöihin vastataan mahdollisimman nopeasti.

11. Tiedon korjaaminen

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun. Muutokset rekisteriin pyritään suorittamaan viimeistään kuukauden kuluessa ilmoituksesta.


Henkilötietolaki (523/1999) 10§
Laatimispäivä: 11.01.2019

Onko kysyttävää ?

älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.